Guangzhou Tech master auto parts co.ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: Technologie-Meester
Aantal werknemers: 100~105
Jaarlijkse omzet: 5million-7million
Opgericht Jaar: 2004
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Is Hoofd Autodelen Co.Ltd. van Guangzhoutechnologie een professioneel bedrijf die zich in zich het ontwikkelen specialiseren, en de delen van de luchtopschorting, zoals de luchtlente, luchtschokbreker, luchtcompressor, stuurbekrachtigingpomp en turbocompressor vervaardigen uitvoeren. Onze producten zijn hoofdzakelijk geschikt voor vrachtwagens, slepen, bussen, en ook voor personenauto's, zoals BMW, BENZ, AUDI, LAND ROVER, LINCOLN, FORD. Ondertussen, leveren wij ook een reeks hoogwaardige zware lentes van de vrachtwagenlucht, zoals VOLVO, MERCEDES, SCANIA, DAF, BPW, SAF, MENS, en ook voor de zetelschokbreker.

 

De prima het productkwaliteit van het bedrijf en de specifieke de diensthouding hebben erkenning in binnen- en buitenland gewonnen. Zo genieten onze delen van de luchtopschorting niet alleen van grote populariteit in binnenlandse markt, maar voeren naar Noord-Amerika, Europa, Midden-Oosten, Afrika, Zuidoost-Azië meer dan uit 40 landen en gebieden.

 

De jaren van nauwgezet ontwikkelingsproces leidt tot het de weg bereiden, ondernemende sprit van „Technologie-Meester“. Het is dergelijke geest dat ons om in onderzoek, ontwikkeling en ononderbroken innovatie aanmoedigt in dienst te nemen. Na verloop van tijd, zijn onze producten geworden de avant-koerier.  Zo toe staat het de klanten in binnen- en buitenland veilig en voelen die om verlichten om onze producten te gebruiken. Maak de drijfreis plezieriger en aangenaam.

 

De bronnen uit de eerste hand, de directe verkoopprijs, de perfecte logistiek en het distributiesysteem voorzien de uitstekende dienst aan automobiele gebruikers en agenten van vervangstukken. Wij verlenen de vrije dienst van agentenverzendingen binnen en buiten de provincie. De wijd gezien modellen van vervoer zijn spoor, weg, interlokale bus en luchtvervoer in ons bedrijf. Ons bedrijf onderneemt de speciale orde voor bulkcontainertoekomst, en biedt express Mail Service aan. Hoog - is de kwaliteits professionele diensten aan volledig assortiment, productverscheidenheid, grote inventaris, correct verkoopnetwerk verschuldigd. Veel van de delen van de luchtopschorting zijn klaar in voorraad voor uw onderzoek en orde.

 

Bedrijfbeleid: Kwaliteit-georiënteerd, om betere en sterkere, duurzame ontwikkeling te zijn. Ons doel: Technologie-de Meester is geëngageerd aan het creëren van waarde en het zoeken van rationeel voordeel voor de maatschappij, klanten, personeel, behulpzame partner en onderneming zelf. Wij denken oprecht om met autodelenfabrikanten, garages en autoedele rond de wereld voor een betere toekomst samen te werken.

 

Dank u voor het vergen van tijd om onze website te doorbladeren en wij zouden met om het even welke suggesties instemmen u kunt hebben die ons kunnen helpen om onze plaats te verbeteren.

 

China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 2

 

China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Geschiedenis

China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

Guangzhoutechnologie Hoofd Autodelenco., Ltd dat in 2004 wordt opgericht, een energiek bedrijf is bepaalde om de grote delen van de kwaliteitsauto te verkopen.  Wij hebben een decennium van harde strijd ervaren en trots om een specifiek bedrijf van de opschortingsspecialist geweest te zijn. 

 

Sinds de aanvang van Technologie-Meester, hebben onze ervaring en verwezenlijkingen wezenlijk elk jaar gekweekt, dat onze dienst toelaat om meer en meer ingewikkelde en veeleisende clientèle te leiden. Vandaag, biedt onze uitgebreide productregel de delen van de luchtopschorting, zoals, lucht de lente, luchtstut, luchtschokbreker, luchtcompressor, stuurbekrachtigingpomp, sturend rek, controlewapens, andere vervangstukken en opschortingstoebehoren, vooral voor Mercedes-Benz, BMW, Audi, Land Rover, Lincoln, en Ford aan. Wij leveren ook andere modellen van de delen van de luchtopschorting en een reeks hoogwaardige zware springsforvrachtwagens van de vrachtwagen voor en achterlucht.

De concurrerende prijs en de prettige bedrijfvertegenwoordigers zullen u helpen om uw geld en tijd te besparen. Wij verstrekken geschikt en betrouwbaar vracht en vervoer. 

 

China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Dienst
Onze Dienst:
 

Met de regel van wederzijds voordeel, vriendschappelijke samenwerking, Technologie-verleent de Meester oprecht de superieure dienst voor binnenlandse en overzee cliënten.

 
 
1. Kwaliteit eerst, Cliënt eerst, redelijke Prijs
2. Snel en veilige modussen van betaling
3. Geschikte schepenpunten en snel
4. Beste Garantie, gemakkelijke terugkeer
5.Our de producten worden uitgevoerd naar de meeste landen in de wereld.
6.Strict inspectie tijdens productie
7.Recheck de producten vóór verzending om onze in goede staat verpakking te verzekeren
8.Track en ontvang terugkoppelen van onze klant
9. OEM, kopersontwerp, verleende de diensten van het kopersetiket.

10. De exclusieve en unieke oplossing kan zijn verstrekt aan onze klant door onze goedgetrainde en professionele ingenieurs.

China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 0
 
China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 1
China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 2China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 3China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 4China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 5
 
 
Ons Team

 

Technologie-de Meester is een jong en dynamisch autodelenbedrijf.

 

Het bedrijf bezit een hoog karakter, troepen van de trillende en rijke creatieve werknemer.

 

Ons Team:

R&D: 10-20 mensen

U: 5-10people

Marketing: 11-20 mensen

Productie: Meer dan 100 mensen

Kwaliteitscontrolepersoneel: 5-10 mensen

Ontwerpteam: 5-10people

De dienst: 2-5people

China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 0

Onze partner:

China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 1

China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 2

China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 3

China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 4China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 5