Hoofd Autodelen Co.Ltd van Guangzhoutechnologie

   Tel.: 86-020-36163613 e-mail: Info@tmcarparts.com

    Skype: joyce.cui50 mobiel: 008618620791831 (whatsapp)

 

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Guangzhou Tech master auto parts co.ltd

Certificaat
China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd certificaten
China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd certificaten
Alles in de beste orde, de goederen van goede kwaliteit, snel het verschepen en de zeer goede dienst die ik heb geadviseerd. Verdient 5 sterren!

—— M. Machiel DE bruyn

De goederen kwamen vandaag aan, zij zeer goed, hoop zijn om meer zaken met u in de nabije toekomst te doen!

—— M. Harri Plukka

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Tech master auto parts co.ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Guangzhou Tech master auto parts co.ltd
Vergadering Workshop Ons Productiemateriaal Onze Partner appex van 2019 toont auto de delententoonstelling van Shanghai van 2019
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Technologie-Meester
Aantal werknemers : 100~105
Jaarlijkse omzet : 5million-7million
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%

China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Is Hoofd Autodelen Co.Ltd. van Guangzhoutechnologie een professioneel bedrijf die zich in zich het ontwikkelen specialiseren, en de delen van de luchtopschorting, zoals de luchtlente, luchtschokbreker, luchtcompressor, stuurbekrachtigingpomp en turbocompressor vervaardigen uitvoeren. Onze producten zijn hoofdzakelijk geschikt voor vrachtwagens, slepen, bussen, en ook voor personenauto's, zoals BMW, BENZ, AUDI, LAND ROVER, LINCOLN, FORD. Ondertussen, leveren wij ook een reeks hoogwaardige zware lentes van de vrachtwagenlucht, zoals VOLVO, MERCEDES, SCANIA, DAF, BPW, SAF, MENS, en ook voor de zetelschokbreker.

 

De prima het productkwaliteit van het bedrijf en de specifieke de diensthouding hebben erkenning in binnen- en buitenland gewonnen. Zo genieten onze delen van de luchtopschorting niet alleen van grote populariteit in binnenlandse markt, maar voeren naar Noord-Amerika, Europa, Midden-Oosten, Afrika, Zuidoost-Azië meer dan uit 40 landen en gebieden.

 

De jaren van nauwgezet ontwikkelingsproces leidt tot het de weg bereiden, ondernemende sprit van „Technologie-Meester“. Het is dergelijke geest dat ons om in onderzoek, ontwikkeling en ononderbroken innovatie aanmoedigt in dienst te nemen. Na verloop van tijd, zijn onze producten geworden de avant-koerier.  Zo toe staat het de klanten in binnen- en buitenland veilig en voelen die om verlichten om onze producten te gebruiken. Maak de drijfreis plezieriger en aangenaam.

 

De bronnen uit de eerste hand, de directe verkoopprijs, de perfecte logistiek en het distributiesysteem voorzien de uitstekende dienst aan automobiele gebruikers en agenten van vervangstukken. Wij verlenen de vrije dienst van agentenverzendingen binnen en buiten de provincie. De wijd gezien modellen van vervoer zijn spoor, weg, interlokale bus en luchtvervoer in ons bedrijf. Ons bedrijf onderneemt de speciale orde voor bulkcontainertoekomst, en biedt express Mail Service aan. Hoog - is de kwaliteits professionele diensten aan volledig assortiment, productverscheidenheid, grote inventaris, correct verkoopnetwerk verschuldigd. Veel van de delen van de luchtopschorting zijn klaar in voorraad voor uw onderzoek en orde.

 

Bedrijfbeleid: Kwaliteit-georiënteerd, om betere en sterkere, duurzame ontwikkeling te zijn. Ons doel: Technologie-de Meester is geëngageerd aan het creëren van waarde en het zoeken van rationeel voordeel voor de maatschappij, klanten, personeel, behulpzame partner en onderneming zelf. Wij denken oprecht om met autodelenfabrikanten, garages en autoedele rond de wereld voor een betere toekomst samen te werken.

 

Dank u voor het vergen van tijd om onze website te doorbladeren en wij zouden met om het even welke suggesties instemmen u kunt hebben die ons kunnen helpen om onze plaats te verbeteren.

 

China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 2

 

China Guangzhou Tech master auto parts co.ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Contactgegevens
Guangzhou Tech master auto parts co.ltd

Contactpersoon: Ms. Joyce Cui

Tel.: 008618620791831

Fax: 86-020-36163613

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)